4 Haziran 2013 Salı

Gezi Parkı Eylemleri

Merhabalar arkadaşlar ben Salmon.
uzun zamandır yazı yazmıyorum biraz ihmal ettim diyebiliriz ama okuyucularım bizi yalnız bırakmazlar. sonuçta aydınlanıyorsunuz burayı okuyunca. İlk olarak söylemek istediğim daha doğrusu etmek istediğim bir teşekkür var artık bloğumuzun adını arkadaşlarımdan duymaya başladım. geçen gün bir arkadaşım "salmonandlevi diye bir blog var okusana ya çok güzel açıklamalar var illuyla ilgili şeyler var falan" dedi cidden gözlerim doldu :)

Konumuza dönelim. evet gezi parkı olayları. orospu çocuğuna karşı direniş.
olayı ilk önce anlatıyorum. sayın orospu çocuğunun söylediği bazı şeyler yüzünden şuan bu durumdayız. bu sayın orospu çocuğu "gezi parkındaki ağaçlar kesilecek yerine avm yapılacak." dedi. halk atarlandı tabi. sonra televizyonlara çıktı bakın ne dedi.

Tutturmuşlar bir AVM AVM. Bizim burada kast ettiğimiz uluslararası çapta bir AVM’yi zaten buraya yapamazsınız. Burada kesinleşmiş olarak bir AVM projesi de yok. Biz belki buraya bir şehir müzesi yapacağız. Bununla beraber farklı etkinlikleri ortaya koyabilecek bir mimari eser ortaya koyacağız. Elinizde kesinleşen bir belge var mı? Sadece bir kez söylenmiş olaylar üzerine karşınızda muhattap da yok. Dert başka. Dert şu anda Türkiye sağlıklı bir geleceğe yürüyor. 3 bin 500 dolardan 10 bin 500 dolara yükselen bir kişi başına milli gelir var.

eh ülen dansöz. neymiş efenim ağaçlar yıkılıp mimari yapı yapılacakmış. pardon da çok mu lazımdı? bizim babamız bir ağaç kesilmesin diye köşkünü başka yere yaptırırken sayın orospu çocuğu ağaç kesip mimari yapı yaptıracakmış. ok oldu.


bir de AKM konusu var. Atatürk Kültür Merkezi

bak sen adam unutturmaya çalışıyor hala. hem de hiç korkmuyor "sürekli birşeyler yapıyorum bu millet çakmasın" demiyor. Gösteririz biz sana bir bina nasıl yıkılır. hatta gösterdik de bak nereyi yaktık.


ay ayol ibne orospu çocuğu bak neresi yanıyor. karşıyaka ak parti ilçe binası. tüh yazık. 


 yazık valla günah dimi günah doğru.

neyse ha bir de akm yi yıktırıp opera binası yaptıracakmış oç işte ooo çeeee.


neyse başka ne vardı tabi bu olaylar la bağlantılı topçu kışlası vardı osmanlıya dönüş yapıyor şerefsizin evladı neyse sonra tv de kıvırırken dedl ki "Taksim Gezi Alanı dedik hemen karşı çıktılar. Kışlayı yeniden yapacağız dedik başta ana muhalefet partisi karşı çıktılar. O zaman ne dedik, “olacak” dedik, şimdi oluyor. Bu tabi kışla olmayacak. AVM, belki rezidans olarak hizmet görecek."


Hayır bir de nasıl halka karşı çıkabiliyor binlerce insan toplanıyor 75 ilde ayaklanma çıkıyor adam hala kusura bakmayın yapacağız diyebiliyor.


Şimdi büyük ihtimalle blogumuza engel gelebilir veya kapanabilir çünkü bu ülkede iktidara muhalif olmak yasak.


Sayın orospu çocuğu

demokrasi demek halkın kendini yönetmesidir. siz "asarım keserim kimse karışmaz." diyemezsiniz.

-Salmon


Ha ak gençliğiniz de götünüze girsin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder