12 Temmuz 2013 Cuma

Levi Geri Döndü

Selaaam uzun bir süredir blogda yazı yazmıyordum çünkü tatildeydim(öööeeğğh iğrençti bir kere güneşte bronzlaşmak yerine kızardım oysa esmerim ya). Neyse siktir edin tatilimi. Evet Salmon'un da son yazısında dediği gibi artık yazacak konu bulamıyoruz çünkü kimlerin Illuminati olduğunu kimlerin olmadığını, kimlerin kimlerin elinde oyuncak olduğunu kimlerin olmadığı biliyorsunuz aslında bu iyi bir şey. Uyanmaya başlıyorsunuz. Eveet hasret bitti Levi'niz geri döndü artık.

Şimdi hemen okulun ilk gününde ders yapan bir öğretmen gibi konuya gireceğim. Küfürlerinizi kendinize saklayın efenim.

Öncelikle Demi Lovato'nun Illuminati'ye girmesi ve medyadaki konumunun değişimi hakkında şeyler göstereceğim.

Demi Lovato Heart Attack'in daha klibi yayınlanmamışken Illuminati'ye girdi ve klibi yayınlanınca klibin şarkıyla hiçbir alakası yoktu. Ama mimiklerine bakılırsa bir siyahlığın içine girmiş, oradan kurtulmaya çalışıyor ve elleriyle yüzünü kapatıyor bizim onu böyle görmemizi istemiyormuş gibi. Söylentilere bakılırsa da seks mi uyuşturucu mu sorusuna uyuşturucu cevabı vermiş. Ve Demi Lovato'nun son birkaç haftadaki değişimi:


Ohoo aşmış. Ve tabii magazinlerin ondan haberi bile yokken birdenbire magazinlerde yayınlanmaya başladı.

Şimdi sizde bir ricam olacak. Lütfen bunlara bakarak Demi'nin hemen antisi olmayın. Unutmayın bir sanatçıya aşırı hayran olmak kötü olduğu gibi aşırı anti olmak da kötüdür ve ne olursa olsun sürü psikolojisidir. Oyuna gelip koyun olmayın.

Bitti

-Levi. İyi tatiller

Salmon Dan Eklenti:
Levi nin söylediğine katılıyorum bir sanatçı sadece illuminatiye üye oldu diye ondan nefret etmeniz gerekmiyor.
-Salmon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder