21 Mayıs 2013 Salı

JonBenet Ramsey ve Masonların Hastalıklı Noel Kutlamaları +15

Selam, ben Levi. Bu arada buradan Salmon'a bir şey söyleyeceğim. Salmon bunu okuyorsan eğer, şu blogun müziğini kaldır lütfen. Hoparlör açıktı o müziği duyunca tırstım lan. Hoparlörden mi geliyor diye merak ettim hareket bile edemedim :D Neyse kaldır :D

Evet, bu yazımda masonların iğrenç Noel Kutlamalarını ve bunların kurbanlarını öğreneceğiz. Hoş geldiniz efenim.

MTV'nin bir Mason tapınağı olduğunu ve MTV'nin açılımının Masonic Temple Vision olduğunu açıklamama gerek yok.

Hehe.

Şimdi de MTV İtalya'nın 2008 Noelinde verdiği "komedili" noel temennisi huzurunuzda.

Baphomet olduğunu söylememe gerek yok. Adam ucunu tutuşturuyor.


Kafasına geçiriyor.


Sizce o ketçap mı?


Yoksa...


Kızı canlı yayında bıçakladılar ve kanları ketçap diye yutturdular mı seyirciye?

Bakın, bunlar iğrenç şeyler. Masonlar her Noel Kutlamasında küçük bir kızı cinsel istismara uğratıp sonra da öldürüyorlar. Ve Türkiye'de birdenbire ortadan kaybolup cesedi de bulunamayan binlerce kız çocuğu var. Tabii hepside masonların hastalıklı noel kutlamalarına kurban gitmiyor, gerçekten kaybolanlar da var ama, bunlar bulunabiliyor. Diğerlerinin nedense cesedi de bulunamıyor.


Şimdi başlıkta gördüğünüz JonBenet Ramsey'in kim olduğunu açıklayayım.
6 Aralık 1990 yılında doğmuştu.



Küçüklüğünden beri çocuk güzellik yarışmalarına katılan, yeşil gözlü, ve saçları şirin durması için düzenli olarak sarıya boyanan dünyalar tatlısı bir kız. 6 yaşında bir cinayete kurban gitmiştir. Şimdi bu cinayeti inceleyeceğiz. Eğer kan ve ceset görmeye dayanamıyorsanız, bu yazıyı okumayın. Kim olursanız olun lütfen, eğer bunları kaldıramayacaksanız yazıları okumayın.

JonBenet, ailesiyle Colorado'da yaşıyordu. 6 yaşındayken, ailesinin 3 katlı evlerinde verdikleri noel kutlamasına 400 kişi katılmıştı.

Ve JonBenet Ramsey, saat gece 11'de ortalıktan kayboldu. 26 Aralık 1996 günü, sabah saat 5:45'te polisi annesi Patsy Ramsey arayarak evin alt katında 3 sayfalık bir fidye notu bulduğunu söyler. İşin şaşırtıcı yanı bu not aynı evin kağıtlarıyla ve kalemiyle yazılmıştır.O sırada evin 9 yaşındaki oğlu Burke da uyuyordur. Ancak 911 records incelenince, Burke'un o saat uyanık olduğunu saptar. Ayrıca babasıyla arka bahçede konuştuğu duyulur.

Bu notta kızın hayatına karşılık 118.000 dolar fidye istenmektedir.


İngilizve bilmiyorsanız notta bir de polise gidilmemesi gerektiği yazılıyor. Nota rağmen anne ve baba polise gitti ve sekiz saat sonra küçük kızın cesedi evlerinin bodrum katında bulundu. Polis kimsenin bodruma zorla girmediğini ve kağıdın aileye olduğunu belirtti. Ayrıca nottaki yazıyla annenin yazısı acayip benziyordu. Fidye miktarı da Burke'un çekindeki bonusun miktarıyla aynıydı. 

Ve sonra polis evde arama yapmak ister. Baba hemen bodrum katına iner vekızın cesedini eliyle koymuş gibi bulur. Kızın başına vurulmuş ve kafatası çökmüştür. Ellerinde ve boynunda bir kordon vardır ve boğulmuş görüntüsü vermektedir. Boğazlama adlı teknikle öldürülmüştür. Alet şu:



Öyle işte...

Ayrıca çocuğun cinsel tacize maruz kaldığı söylenir. Ancak uzmanlari tacizin önceden de devam ettiğini söyler. Ramsey'ler çocuğu ölen bir aile gibi davranamz ve hemen avukat tutar. O evden uzaklaşır. Polisin yalan makinesi önerisini 3 ay boyunca reddeder. Çevredeki pedofili çetelerini tanıdıklarını reddeder. Aileye göre, eve giren bir yabancı çocuğu öldürmüştür. Ancak kimse o katilin evin kağıdı ve kalemiyle tam 3 SAYFA not yazmasını açıklayamaz. Ayrıca gördüğüme göre not yavaş yazılmış. Hızlı yazılsaydı el yazısına benzerdi ve hafif sağa yatık olurdu. Bu benim gözlemim.

Ayrıca JonBenet'in eline bir kalp çizilmiştir. Bunun resmini bulamadım.

Ceset ilk bulunduğunda üstü beyaz bir bezle örtülü, sağ eli beyaz kumaş içine sarılmış, boğazı sıkılmış bir haldeydi. Bir de boynunda elektroşok tabancasının açtığı yara izi var.


Bir de boynunda vampir dişleri denilen bir yara var. O da şu:


Bu dövmesi ama kızın boynunda da aynısı vardı.

Ve kızın gerçek katili hala bulunamamıştır. Sonunda da hede isimli bir adam katil görülüp içeri tıkılmıştır ancak katil değildir.

Ve sonra da...


Bir satanik reklamın sonunda, kızın annesinin(Patsy Ramsey) bir CIA Zihin Kontrolü Kölesi olduğu söylenir...

Dünya iğrenç bir yer.

Yazı annesinin yazısıyla % 72 uyuşmuştur ama DNA'lar uyuşmamıştır. Ama annesinden şüphelenilmektedir....


Elveda okuyucu.

Sana da geç de olsa elveda, minik kız.

Dünya iğrenç bir yer.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder